nieuws

Zeeland en Vlissingen blij met kazerne

bouwbreed Premium

Zeeland en Vlissingen zijn blij met de beslissing van minister Hillen om een nieuwe marinierskazerne te laten bouwen aan de Buitenhaven bij Vlissingen. De bewindsman heeft dit recentelijk bekendgemaakt. In april van dit jaar noemde Hillen Vlissingen al de meest toekomstbestendige locatie voor de Marinierskazerne. Nu hebben het ministerie van Defensie samen met de provincie […]

Zeeland en Vlissingen zijn blij met de beslissing van minister Hillen om een nieuwe marinierskazerne te laten bouwen aan de Buitenhaven bij Vlissingen. De bewindsman heeft dit recentelijk bekendgemaakt.

In april van dit jaar noemde Hillen Vlissingen al de meest toekomstbestendige locatie voor de Marinierskazerne. Nu hebben het ministerie van Defensie samen met de provincie Zeeland en gemeente Vlissingen de plannen die er in april lagen, verder uitgewerkt. Voor de minister zijn de resultaten van de verdere uitwerking van de plannen reden om voor de bouw in Vlissingen te kiezen. De nieuwe marinierskazerne, die Michiel Adriaanszoon de Ruyter gaat heten, zal volgens planning in 2017 in gebruik worden genomen.

De gemeenteraad van Vlissingen en Provinciale Staten van Zeeland krijgen binnenkort verder uitgewerkte voorstellen voor besluitvorming voorgelegd.

Reageer op dit artikel