nieuws

VU Amsterdam stelt noodstroom veilig

bouwbreed Premium

Wolter & Dros bouwt voor de Vrije Universiteit Amsterdam en het VU medisch centrum twee hoogrendementgasturbines met daaraan gekoppeld elektrische en thermische energieopwekking en koelmachines. De wkk-installatie waarborgt de continuïteit van het noodelektriciteitsnet voor VU en VUmc voor de komende 25 jaar. Wolter & Dros is verantwoordelijk voor zowel ontwerp als bouw en onderhoud van […]

Wolter & Dros bouwt voor de Vrije Universiteit Amsterdam en het VU medisch centrum twee hoogrendementgasturbines met daaraan gekoppeld elektrische en thermische energieopwekking en koelmachines. De wkk-installatie waarborgt de continuïteit van het noodelektriciteitsnet voor VU en VUmc voor de komende 25 jaar. Wolter & Dros is verantwoordelijk voor zowel ontwerp als bouw en onderhoud van de installatie. De nieuwe installatie moet medio 2014 operationeel zijn.

Reageer op dit artikel