nieuws

Topman Akzo Nobel tijdelijk buitenspel

bouwbreed

Akzo Nobel-topman Ton Büchner heeft zijn werkzaamheden neer moeten leggen wegens oververmoeidheid. Dat heeft het verf- en chemieconcern bekendgemaakt. Verwachting is dat Büchner, die in april van dit jaar Hans Wijers opvolgde als bestuursvoorzitter, in de eerste helft van oktober weer aan de slag gaat. Akzo Nobel publiceert op 18 oktober zijn resultaten over het […]

Akzo Nobel-topman Ton Büchner heeft zijn werkzaamheden neer moeten leggen wegens oververmoeidheid. Dat heeft het verf- en chemieconcern bekendgemaakt.

Verwachting is dat Büchner, die in april van dit jaar Hans Wijers opvolgde als bestuursvoorzitter, in de eerste helft van oktober weer aan de slag gaat. Akzo Nobel publiceert op 18 oktober zijn resultaten over het derde kwartaal. Büchner’s taken worden voorlopig waargenomen door financieel topman Keith Nicols.

Reageer op dit artikel