nieuws

Rechtbank zet vraagtekens bij handelwijze Ballast Nedam

bouwbreed Premium

Rechtbank zet vraagtekens bij handelwijze Ballast Nedam

De Amsterdamse rechtbank zet vraagtekens bij de handelwijze van Ballast Nedam in het conflict met de zaakwaarnemer van voormalig projectleider Gé Oomen.

Het gaat vooral om de manier waarop het bouwbedrijf twee usb-sticks, ordners met administratie en een harde schijf van Oomen in zijn bezit heeft gekregen. Ballast Nedam dwong in juni via een rechtszaak bij de Haarlemse rechtbank de vrijgave van de in beslaggenomen gegevensdragers af. Oomens’ zaakwaarnemer Hans Mauritz was niet op hoogte van de zaak. Ook was de Amsterdamse rechtbank, die zich een paar dagen eerder al over hetzelfde verzoek van Ballast Nedam had gebogen, niet ingelicht.

Reageer op dit artikel