nieuws

Project KRW voor combinatie GMB/MvO

bouwbreed Premium

Het project Kaderrichtlijn Water (KRW) Oevers en Uiterwaarden Zuid-Holland is gegund aan de combinatie GMB/Martens en Van Oord (MvO). Dat heeft opdrachtgever Rijkswaterstaat bekengemaakt. Het gaat om een Design- & Constructcontract met een waarde van ongeveer 7 miljoen euro. De aannemerscombinatie gaat natuurvriendelijke oevers, nevengeulen en strangen aanleggen. Project KRW Oevers en Uiterwaarden is opgedeeld […]

Het project Kaderrichtlijn Water (KRW) Oevers en Uiterwaarden Zuid-Holland is gegund aan de combinatie GMB/Martens en Van Oord (MvO). Dat heeft opdrachtgever Rijkswaterstaat bekengemaakt. Het gaat om een Design- & Constructcontract met een waarde van ongeveer 7 miljoen euro.

De aannemerscombinatie gaat natuurvriendelijke oevers, nevengeulen en strangen aanleggen. Project KRW Oevers en Uiterwaarden is opgedeeld in negen deelprojecten.

De werkzaamheden starten in april 2013. De oplevering moet eind 2015 plaatsvinden.

Reageer op dit artikel