nieuws

Oranjewoud past zijn organisatiemodel aan

bouwbreed Premium

Oranjewoud past zijn organisatiemodel aan

Advies- en ingenieursbureau Oranjewoud past per 1 september zijn organisatiemodel aan. Van dertien businessgroepen gaat het bedrijf naar zes marktgerichte onderdelen: beheer&data, ruimte, veiligheid, infra, milieu en realisatie.

Zusteronderneming Oranjewoud Realisatie, wordt integraal onderdeel van het advies- en ingenieursbureau. De nieuwe businesslijnen worden aangestuurd door een businesslijn-directeur.

De nieuwe inrichting van de organisatie resulteert volgens het concern in een organisatie die “slagvaardiger kan opereren in een veranderende markt”. Oranjewoud meldt dat er geen directe consequenties zijn voor het aantal arbeidsplaatsen. Financiële details zijn niet bekendgemaakt.

Reageer op dit artikel