nieuws

Onderzoek naar prijs huis even op laag pitje

bouwbreed

Het onderzoek van de Tweede Kamer naar de opbouw van huizenprijzen ligt even stil. De geplande één-op-ééngesprekken met deskundigen zijn tijdelijk opgeschort. Het wachten is op een nieuwe samenstelling van de commissie, meldt een woordvoerder van de Tweede Kamer. Het is nog niet zeker hoe het nieuwe onderzoeksteam te werk gaat. Op dit moment loopt […]

Het onderzoek van de Tweede Kamer naar de opbouw van huizenprijzen ligt even stil. De geplande één-op-ééngesprekken met deskundigen zijn tijdelijk opgeschort. Het wachten is op een nieuwe samenstelling van de commissie, meldt een woordvoerder van de Tweede Kamer. Het is nog niet zeker hoe het nieuwe onderzoeksteam te werk gaat. Op dit moment loopt er een theoretisch onderzoek. De resultaten daarvan worden eind dit jaar bekend gemaakt. Belangenbehartigers in de bouw stelden het nut van de commissie huizenprijzen aanvankelijk ter discussie.

Reageer op dit artikel