nieuws

Montagekozijn in korte tijd geplaatst

bouwbreed Premium

Een combinatie van een woningbinnendeur en een kozijn kan binnen 12 minuten in een wandsparing geplaatst worden. Dat stelt Piet van Loenhout, directeur van Berkvens uit Someren. Het bedrijf heeft een robot aangeschaft voor het assembleren, vergelijkbaar met een robot in de automobielindustrie. De benodigde tijd voor het monteren van de producten op de bouwplaats […]

Een combinatie van een woningbinnendeur en een kozijn kan binnen 12 minuten in een wandsparing geplaatst worden. Dat stelt Piet van Loenhout, directeur van Berkvens uit Someren. Het bedrijf heeft een robot aangeschaft voor het assembleren, vergelijkbaar met een robot in de automobielindustrie. De benodigde tijd voor het monteren van de producten op de bouwplaats en de kans op schade worden daardoor tot een minimum beperkt. Volgens Van Loenhout passen de binnendeur-kozijncombinaties van Berkvens daardoor uitstekend bij het moderne ‘lean bouwen’.

Reageer op dit artikel