nieuws

Metselwerk blijft droog met Triproof

bouwbreed Premium

Trip roof Cream van Triton uit het Britse Crayford maakt metselwerk waterafstotend. De producent adviseert het voor onder meer gebouwen in gebieden met overstromingsgevaar. Het materiaal wordt opgebracht met een rol of een kwast. Na enkele uren drogen beschermt het al tegen lichte regen. Het resultaat blijft twintig tot dertig jaar actief, garandeert de producent. […]

Trip roof Cream van Triton uit het Britse Crayford maakt metselwerk waterafstotend. De producent adviseert het voor onder meer gebouwen in gebieden met overstromingsgevaar. Het materiaal wordt opgebracht met een rol of een kwast. Na enkele uren drogen beschermt het al tegen lichte regen. Het resultaat blijft twintig tot dertig jaar actief, garandeert de producent. Ultraviolet licht van de zon heeft er geen vat op. Triproof Cream droogt damp-open op. Metselwerk kan daardoor ademen zonder dat het vocht opneemt. En omdat het geen vocht meer opneemt verbeteren de thermische eigenschappen van het metselwerk.

Reageer op dit artikel