nieuws

Kamerleden Wonen willen blijven zitten

bouwbreed

Het lijkt erop dat de lijntjes tussen de bouwsector en Den Haag grotendeels hetzelfde blijven. Betty de Boer (VVD), Jacques Monasch (PvdA) en Paulus Jansen geven aan dat ze graag eerste woordvoerder blijven als het gaat over de woningmarkt. Monasch noemt wonen zelfs een “prachtige portefeuille”. Of de drie inderdaad op hun huidige honk terugkeren […]

Het lijkt erop dat de lijntjes tussen de bouwsector en Den Haag grotendeels hetzelfde blijven. Betty de Boer (VVD), Jacques Monasch (PvdA) en Paulus Jansen geven aan dat ze graag eerste woordvoerder blijven als het gaat over de woningmarkt. Monasch noemt wonen zelfs een “prachtige portefeuille”.

Of de drie inderdaad op hun huidige honk terugkeren moet nog blijken. Bij de VVD is de definitieve portefeuilleverdeling pas aan de orde als er een nieuw kabinet is samengesteld. SP’er Jansen verwacht dat hij volgende week meer hoort.

Reageer op dit artikel