nieuws

Geleidende gietvloer in verbeterde versie

bouwbreed Premium

Arturo Unique Flooring uit Haaksbergen levert met zijn EP2480 een verbeterde elektrisch geleidende gietvloer voor onder meer computerruimten. Andere koolstofvezels geven de vloer een gladder en strakker oppervlak dan het vorige systeem Arturo EP2400. De vezels zitten in de kleurcomponent die daardoor makkelijker is te verwerken. De vloer bestaat uit een schraplaag met daarop koperen […]

Arturo Unique Flooring uit Haaksbergen levert met zijn EP2480 een verbeterde elektrisch geleidende gietvloer voor onder meer computerruimten. Andere koolstofvezels geven de vloer een gladder en strakker oppervlak dan het vorige systeem Arturo EP2400. De vezels zitten in de kleurcomponent die daardoor makkelijker is te verwerken. De vloer bestaat uit een schraplaag met daarop koperen geleidingstrippen. Deze constructie wordt afgewerkt met een elektrisch geleidende grondering en een elektrisch geleidende toplaag. De vloer komt beschikbaar in vier kleuren.

Reageer op dit artikel