nieuws

Doorwin kijkt naar levensduur van deur

bouwbreed

Doorwin gaat deuren die een beperkte functionele levensduur hebben maken van Europees hout in plaats van tropisch hardhout. Met het concept ‘Duurzaamheid op Maat’ wil de fabrikant hout gaan gebruiken dat beter past bij de functionele levensduur van een deur. Die is vaak beperkt, aldus de fabrikant. De toepassing van tropisch hardhout levert daarom een […]

Doorwin gaat deuren die een beperkte functionele levensduur hebben maken van Europees hout in plaats van tropisch hardhout. Met het concept ‘Duurzaamheid op Maat’ wil de fabrikant hout gaan gebruiken dat beter past bij de functionele levensduur van een deur. Die is vaak beperkt, aldus de fabrikant. De toepassing van tropisch hardhout levert daarom een grotere CO 2-voetafdruk op dan nodig is, meent Doorwin.

Reageer op dit artikel