nieuws

BouwWesterheul IV start begin 2013

bouwbreed Premium

Van Schaik Bouw en Vink+Veenman gaan samen 270 woningen op Westerheul IV in Vinkeveen ontwikkelen. De bouw van Westerheul IV start begin 2013. Dat staat in een overeenkomst die gemeente Ronde Venen, de bouwbedrijven, GroenWest en Stichting Afbouwgroep Westerheul IV afgelopen week ondertekenden. Financiële details zijn niet bekendgemaakt. De ontwikkelende partijen starten nu met de […]

Van Schaik Bouw en Vink+Veenman gaan samen 270 woningen op Westerheul IV in Vinkeveen ontwikkelen. De bouw van Westerheul IV start begin 2013.

Dat staat in een overeenkomst die gemeente Ronde Venen, de bouwbedrijven, GroenWest en Stichting Afbouwgroep Westerheul IV afgelopen week ondertekenden. Financiële details zijn niet bekendgemaakt. De ontwikkelende partijen starten nu met de architect aan het ontwerp van de woningen. Westerheul IV krijgt, als het aan de gemeente ligt, een dorps karakter met “kwalitatief hoogwaardige woningen die refereren aan het oude centrum van Vinkeveen”. Alle woningen worden aangesloten op een duurzame energievoorziening.

Reageer op dit artikel