nieuws

Bouwproductie in Nederland daalt

bouwbreed Premium

De bouwproductie is in Nederland van juni op juli met 0,5 procent gedaald. Het niveau ligt volgens Eurostat 10,8 procent onder het niveau van juli 2011. De cijfers laten zien dat vrijwel overal in West-Europa de bouwvolumes flink zijn afgenomen ten opzichte van peiljaar 2005, toen er nog geen crisis te bekennen was. In Nederland […]

De bouwproductie is in Nederland van juni op juli met 0,5 procent gedaald. Het niveau ligt volgens Eurostat 10,8 procent onder het niveau van juli 2011. De cijfers laten zien dat vrijwel overal in West-Europa de bouwvolumes flink zijn afgenomen ten opzichte van peiljaar 2005, toen er nog geen crisis te bekennen was. In Nederland bedraagt de terugslag 12,4 procent. In Spanje wordt voortgebouwd op 41,8 procent van h et oude niveau, in Portugal op 55 procent.

Reageer op dit artikel