nieuws

Binnenkort te koop: MOB-complex

bouwbreed Premium

Het westelijk deel van het mobilisatiecomplex Bergen moet een open karakter krijgen, aansluitend en afgestemd op het omliggend weidelandschap. Naast wonen is ook bebouwing voor wonen met zorg een denkbare optie. Dat is een van de eisen die de provincie Noord-Holland stelt aan de koper van het Mobilisatiecentrum Bergen (MOB). Cultuur en/of cultuureducatie al of […]

Het westelijk deel van het mobilisatiecomplex Bergen moet een open karakter krijgen, aansluitend en afgestemd op het omliggend weidelandschap. Naast wonen is ook bebouwing voor wonen met zorg een denkbare optie. Dat is een van de eisen die de provincie Noord-Holland stelt aan de koper van het Mobilisatiecentrum Bergen (MOB).

Cultuur en/of cultuureducatie al of niet in combinatie met wonen mag ook en past bij het imago van Bergen. Het gebied moet toegankelijk worden en er mogen geen verkeer aantrekkende functies komen. Het MOB-complex Bergen is één van de laatste terreinen waarvoor nog een nieuwe bestemming en eigenaar worden gezocht. De kosten van verwerving, sloop, saneren en groene inrichting moeten gedekt worden uit de opbrengst bij verkoop. Na vaststelling van het programma van eisen start de verkoop via openbare inschrijving.

Reageer op dit artikel