nieuws

Ballast Nedam wil miljoenenbeslag voorkomen

bouwbreed Premium

Ballast Nedam wil miljoenenbeslag voorkomen

Ballast Nedam wil voorkomen dat de zaakwaarnemer van Gé Oomen deze week voor een miljoen euro beslag legt op de bankrekeningen van de onderneming.

Het bouwbedrijf heeft daarom een kort geding aangespannen, dat vandaag dient. Hans Mauritz, zaakwaarnemer en executeur-testamentair van voormalig Ballast Nedam-projectleider Oomen, dreigt met beslaglegging omdat de bouwer een gerechtelijk vonnis niet zou zijn nagekomen.

Ballast Nedam kreeg vorige week van de rechter vijf dagen de tijd om twee usb-sticks, ordners met administratie en een harde schijf van Oomen aan Mauritz te overhandigen. Het Nieuwegeinse aannemingsbedrijf kan dat echter niet, omdat het de spullen enkele weken geleden al aan mededingingsautoriteit NMa verstrekte.

Reageer op dit artikel