nieuws

Ziekenhuis Curaçao kiest Ballast Nedam

bouwbreed Premium

Ballast Nedam is de eerste kandidaat voor de bouw van Nos Hospital Nobo op Curaçao. De selectie ging op basis van economisch meest voordelige inschrijving. Het nieuwe ziekenhuis wordt 40.000 vierkante meter groot. Als harde bugetlimiet geldt 90 miljoen euro. Daarbuiten was kwaliteit het belangrijkste criterium bij de beoordeling van de verschillende biedingen. De Stichting […]

Ballast Nedam is de eerste kandidaat voor de bouw van Nos Hospital Nobo op Curaçao. De selectie ging op basis van economisch meest voordelige inschrijving. Het nieuwe ziekenhuis wordt 40.000 vierkante meter groot.

Als harde bugetlimiet geldt 90 miljoen euro.

Daarbuiten was kwaliteit het belangrijkste criterium bij de beoordeling van de verschillende biedingen. De Stichting Ontwikkeling Nederlandse Antillen (SONA) is de opdrachtgever.

Ballast Nedam diende zijn voorstel in samen met zijn lokale partner op Curaçao OeverZaaijerLongo, EGM Architecten uit Dordrecht en de adviseur voor de technische installaties Valstar Simonis. De definitieve gunning volgt na de uitwerking.

Reageer op dit artikel