nieuws

Smalle rolluiken Velux bekroond

bouwbreed Premium

De vernieuwde, smallere rolluiken van Velux zijn bekroond met een eervolle vermelding van de prestigieuze Reddot product design award in de categorie Interior Design. Deze rolluiken kenmerken zich door een smallere cassette en slankere zijgeleiders. Dankzij hun elegante design, dat aansluit op het dakraam, zorgen ze voor een naadloze integratie in het dakoppervlak. De jury […]

De vernieuwde, smallere rolluiken van Velux zijn bekroond met een eervolle vermelding van de prestigieuze Reddot product design award in de categorie Interior Design. Deze rolluiken kenmerken zich door een smallere cassette en slankere zijgeleiders. Dankzij hun elegante design, dat aansluit op het dakraam, zorgen ze voor een naadloze integratie in het dakoppervlak.

De jury vond zowel de vorm als de technische aspecten van het slanke ontwerp van de rolluiken zorgvuldig doordacht omdat ze zorgen voor een eenvoudige en probleemloze montage van binnenuit.

De integratie van de zonnepanelen op de rolluikcassette is bij deze versie geoptimaliseerd. Daardoor is de aandrijving in de automatische versies sneller en stiller.

Reageer op dit artikel