nieuws

Rubbermatten

bouwbreed Premium

Een rubbergordijn houdt nieuwbouw en sloop uit elkaar. Pongers Sloopwerken breekt de woontoren van zorg-complex Maranatha in Rijssen af. Dat gebeurt op 3 meter van de nieuwbouw die al is gerealiseerd. Om overlast te voorkomen hing Pongers metershoge rubbermatten op aan een kraan. Op het terrein komen 144 nieuwe verblijfplaatsen voor cliënten van de zorginstellingen […]

Een rubbergordijn houdt nieuwbouw en sloop uit elkaar. Pongers Sloopwerken breekt de woontoren van zorg-complex Maranatha in Rijssen af. Dat gebeurt op 3 meter van de nieuwbouw die al is gerealiseerd. Om overlast te voorkomen hing Pongers metershoge rubbermatten op aan een kraan.

Op het terrein komen 144 nieuwe verblijfplaatsen voor cliënten van de zorginstellingen Siloah en SVRO. Het complex is ontworpen door Wentink Architekten. De sloop en nieuwbouw gebeurt in fasen. Medio volgend jaar wordt het project opgeleverd.Foto: APA/Jorrit Knuvelder

Reageer op dit artikel