nieuws

Ritchie Bros gaat in Moerdijk breed scala aan trucks veilen

bouwbreed

Ritchie Bros gaat in Moerdijk breed scala aan trucks veilen

Op donderdag 20 en vrijdag 21 september gaat Ritchie Bros in Moerdijk honderden trucks veilen. Daaronder bevinden zich ook veel speciale voertuigen, zoals betonpomptrucks, combinatie trucks, dumptrucks en truckmixers.

Er zijn momenteel al meer dan 1000 items en trucks opgenomen in de veilingcatalogus, waaronder:


De veilingen omvat verder vele andere soorten en merken trucks, tractoren en bouwmachines.

Groot aantal Mercedes-Benz trucks

“De aankomende veiling in Moerdijk biedt een uitstekende mogelijkheid voor mensen uit de hele wereld om zware trucks te kopen voor hun klussen,” aldus Brian Butzelaar, Vice President Sales, Noord-Europa bij Ritchie Bros. Auctioneers. “Een significant aantal Mercedes-Benz trucks is afkomstig van een grote eindgebruiker, die ze tot onlangs heeft gebruikt en onderhouden. Mensen die interesse hebben om deel te nemen aan de veiling zullen zien dat het registreren eenvoudig is, er veel keus is en dat hun aankopen direct beschikbaar zijn na de veiling. Of men nu in de bouw, mijnbouw, transport of een andere sector zit, de kans is groot dat onze internationale klanten vinden wat ze nodig hebben.”

Geïnteresseerden kunnen het veilingterrein in Moerdijk vanaf 17 september bezoeken om items persoonlijk te inspecteren. Ze kunnen het aanbod uiteraard ook online bekijken op www.rbauction.com.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels