nieuws

Martens en Van Oord kijkt over de grens

bouwbreed

Martens en Van Oord kijkt naar de buurlanden België en Duitsland. Het eerste grote werk over de grens is al enige tijd in uitvoering. Het betreft dijkverzwaring in het Duitse Xanten, bedoeld om de stad beter te beschermen tegen de Rijn. Over een lengte van bijna 3 kilometer gaat 400.000 kuub materiaal uit de bestaande […]

Martens en Van Oord kijkt naar de buurlanden België en Duitsland. Het eerste grote werk over de grens is al enige tijd in uitvoering. Het betreft dijkverzwaring in het Duitse Xanten, bedoeld om de stad beter te beschermen tegen de Rijn. Over een lengte van bijna 3 kilometer gaat 400.000 kuub materiaal uit de bestaande dijk op de schop, aangevuld met 300.000 kuub nieuw materiaal. Het werk kwam in beeld doordat het bedrijf een bestemming zocht voor grondstoffen uit project Natuurvriendelijke Oevers Maas. Hierdoor was een scherpe inschrijving mogelijk, aldus Autograaf, het huisorgaan van het bedrijf.

Reageer op dit artikel