nieuws

Innovatieve hoogwerker voor Collé Rental & Sales

bouwbreed

Innovatieve hoogwerker voor Collé Rental & Sales

Collé Rental & Sales heeft vanaf heden een nieuwe, bijzondere, machine aan haar verhuurassortiment toegevoegd; de JLG 1500 SJ. Deze hoogwerker, met unieke eigenschappen, is door RER (Rental Equipment Register) uitverkozen als de meest innovatieve hoogwerker van 2011.

De JLG 1500 SJ is een unieke aanvulling op het uitgebreide productassortiment van Collé Rental & Sales. De JLG 1500 SJ, een ‘straight boom’ met onder andere een werkhoogte van 47,5 meter en een jib met een maximale (uitgeschoven) lengte van 7,62 meter, is één van de grootste zelfrijdende hoogwerkers in zijn klasse. Daarnaast heeft deze hoogwerker een horizontaal werkbereik van 24,38 meter en een hefvermogen van 450kg. De machine is zeer compact, wat inhoudt dat deze op een standaard trailer vervoerd kan worden. Deze eigenschappen maken deze hoogwerker geschikt voor een breed scala aan toepassingen.

Ook op het gebied van bediening en veiligheid voldoet deze hoogwerker aan alle eisen. Belangrijke informatie wordt doorgegeven via nieuwe grafische LCD-schermen in het platform waarmee het gebruikersgemak verhoogt wordt. De drie besturings modes en geavanceerde systemen helpen bij het veilig positioneren van het werkplatform.

Om aan de stijgende vraag van haar klanten te kunnen voldoen, worden regelmatig nieuwe machines ingekocht door Collé Rental & Sales. Hierbij wordt zowel in de breedte als in de diepte van het assortiment geïnvesteerd. Naast de JLG 1500 SJ, welke nog maar bij weinig verhuurbedrijven wordt aangeboden, zijn de autohoogwerker Wumag Palfinger WT 1000 en de Mec Titan Boom enkele voorbeelden van recente investeringen door Collé Rental & Sales. Op dit moment biedt Collé Rental & Sales een zeer breed assortiment van hoogwerkers aan, met werkhoogtes tot maar liefst 103 meter.

Meer info:

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels