nieuws

Glas voor warenhuis

bouwbreed Premium

Langs de snelweg A1 bij Vathorst (Amersfoort) plaatsen medewerkers van Alkondor glaspanelen voor het door Dura Vermeer Bouw te bouwen warenhuis van Kees Smit Tuinmeubelen. Het complex krijgt verdeeld over drie etages, een 13.000 vierkante meter grote showroom en een parkeergarage op de begane grond voor ruim honderd auto’s. Het door Van Der Linde Architecten […]

Langs de snelweg A1 bij Vathorst (Amersfoort) plaatsen medewerkers van Alkondor glaspanelen voor het door Dura Vermeer Bouw te bouwen warenhuis van Kees Smit Tuinmeubelen. Het complex krijgt verdeeld over drie etages, een 13.000 vierkante meter grote showroom en een parkeergarage op de begane grond voor ruim honderd auto’s. Het door Van Der Linde Architecten ontworpen gebouw functioneert tevens als geluidswal voor de achterliggende woonwijk.

Foto: Ton Borsboom

Reageer op dit artikel