nieuws

Cape Holland showt op 15 september drietal funderingsnoviteiten

bouwbreed Premium

Cape Holland showt op 15 september drietal funderingsnoviteiten

Op zaterdag 15 september houdt de Cape Holland Group een open dag op de locatie in Beilen (Romhof 5, 9411 SB). Daar worden drie noviteiten voor de funderingsbranche getoond. De open dag krijgt een extra feestelijk tintje vanwege het tienjarig bestaan van het bedrijf.

Bezoekers van de open dag worden rondgeleid, kunnen films bekijken en een aantal presentaties bijwonen. Daarnaast is het oog vooral gericht op een drietal noviteiten:

Hillcon HFR 336

Dat is een nieuwe vouwstelling op een Caterpillar onderstel, met een maximaal mogelijk boormoment van 25 tm. De funderingsmachine gaat als één geheel op transport en garandeert een snelle en trillingsvrije productie van grondverdringende funderingspalen tot een lengte van 21 m. De emissienorm Stage 3b is een belangrijk winstpunt.

StatRapid

Dat is een noviteit als het gaat om het milieuvriendelijk proefbelasten op draagkracht van funderingspalen met 4 – 8 MN volgens Europese normen. Gemakkelijk verplaatsbaar en snel inzetbaar op de bouwlocatie zelf. De StatRapid werkt zonder explosieve krachten en heeft zich inmiddels tijdens de eerste opdrachten bewezen.

Super Quad Kong

Dat is een modulair opgebouwd trilsysteem bestaande uit vier APE trilblokken gekoppeld aan vier hypermoderne powerpacks. Met het SQK trilblok worden monopiles op milieuvriendelijke wijze in de Noordzeebodem getrild voor de realisatie van het windmolenpark Riffgat.

Wie zich aanmeldt via opendag@cape-holland.com ontvangt een persoonlijke uitnodiging met een gedetailleerd dagprogramma en de aanvangstijden van rondleidingen, shows en lezingen.

Meer info: www.cape-holland.com.

Reageer op dit artikel