nieuws

Broshuis ontwikkelt ‘Construction semi-dieplader’

bouwbreed

Broshuis ontwikkelt ‘Construction semi-dieplader’

In samenwerking met Gebroeders Heinhuis uit Almelo heeft Broshuis de ‘Construction semi-dieplader’ ontwikkeld. Deze oplegger is speciaal ontworpen voor bouwgerelateerde bedrijven. Doosan Machinery nam er al een in gebruik, zoals de foto laat zien.

Broshuis heeft al jaren ervaring met het ‘tailor-made’ bouwen van diepladers en semi-diepladers. In samenwerking met vele trouwe klanten en leveranciers van machines is nu de ideale semi-dieplader ontwikkeld met vele mogelijkheden. Het eigen gewicht is met slechts 8,5 ton bijzonder laag waardoor er een hoog netto laadvermogen overblijft.

Speciaal voor Doosan

Onlangs namen Doosan Machinery en Stijn van Loon zo’n drieassige Construction semi-diepladers in gebruik. In het geval van de Doosan oplegger is er aan de achterzijde gekozen voor hydraulische oprijkleppen, waardoor het laden en lossen nog eenvoudiger plaats kan vinden.

Meer info:
www.broshuis.com.Reageer op dit artikel