nieuws

135 woorden Kop Kop Kop Kop Kop Kop KopUnilin en Opstalan ineengeschoven

bouwbreed

Opstalan en Unilin gaan verder onder de naam Unilin Insulation Nederland. De personele consequenties van de samenvoeging zijn “beperkt”, stelt de directie van het bedrijf in een schriftelijke reactie. De producent van isolerende elementen voor het hellende dak werd in 2005 door Unilin overgenomen. Beide bedrijven bleven echter onder hun eigen merknamen opereren. Unilin Insulation […]

Opstalan en Unilin gaan verder onder de naam Unilin Insulation Nederland. De personele consequenties van de samenvoeging zijn “beperkt”, stelt de directie van het bedrijf in een schriftelijke reactie. De producent van isolerende elementen voor het hellende dak werd in 2005 door Unilin overgenomen. Beide bedrijven bleven echter onder hun eigen merknamen opereren. Unilin Insulation gaat werken vanuit het hoofdkantoor in Oisterwijk. De integratie van beide merken past “in de strategie van Unilin om zijn positie op de Nederlandse markt van dakelementen en isolatieplaten te verstevigen”.

De Unilin groep, dat dakelementen, isolatieplaten, laminaatvloeren en spaanplaten levert, heeft ruim 4000 medewerkers met zeventien productielocaties wereldwijd en maakt deel uit van het Amerikaanse Mohawk Industries.

Reageer op dit artikel