nieuws

Spanten bereiken bestemming

bouwbreed Premium

Een colonne van vier vrachtwagens vervoert ‘s nachts vier stalen spantdelen, elk ruim 20 meter lang en 8 meter breed, naar de nieuwbouwlocatie van Lely in de Dijkpolder in Maassluis. Een hijskraan op het bouwterrein lost één voor één de 25 ton zware spantdelen. De spanten maken deel uit van een hoofddraagconstructie die IMd Raadgevende […]

Een colonne van vier vrachtwagens vervoert ‘s nachts vier stalen spantdelen, elk ruim 20 meter lang en 8 meter breed, naar de nieuwbouwlocatie van Lely in de Dijkpolder in Maassluis. Een hijskraan op het bouwterrein lost één voor één de 25 ton zware spantdelen. De spanten maken deel uit van een hoofddraagconstructie die IMd Raadgevende Ingenieurs heeft ontworpen voor het kantoorgedeelte. Vanwege de uitzonderlijke breedte van de spanten bleek vervoer vanaf de haven in Maassluis niet mogelijk.Foto: Roel Dijkstra

Reageer op dit artikel