nieuws

Sloop in Brummen

bouwbreed Premium

Na de bouwvak begint BAM Utiliteitsbouw in volle vaart aan de her- en verbouw van het gemeentehuis van Brummen. Voor die tijd wordt de bouwplaats ingericht, en de loopbrug en een kantoorvleugel gesloopt. De witte monumentale villa aan de Engelenburgerlaan blijft staan. Die wordt gerenoveerd en als het ware ‘omarmd’ door systeembouw. Het ontwerp is […]

Na de bouwvak begint BAM Utiliteitsbouw in volle vaart aan de her- en verbouw van het gemeentehuis van Brummen. Voor die tijd wordt de bouwplaats ingericht, en de loopbrug en een kantoorvleugel gesloopt. De witte monumentale villa aan de Engelenburgerlaan blijft staan. Die wordt gerenoveerd en als het ware ‘omarmd’ door systeembouw. Het ontwerp is van architectenbureau RAU. Het flexibele en energiezuinige gemeentehuis krijgt onder andere hoogisolerende en zonwerende glaspanelen. De oplevering is gepland in de tweede helft van volgend jaar. De kosten bedragen 6 miljoen euro.Foto: APA/Sjef Prins

Reageer op dit artikel