nieuws

Restauratie Jachthuis Sint Hubertus gegund aan Nico de Bont

bouwbreed

Restauratie Jachthuis Sint Hubertus gegund aan Nico de Bont

Aannemingsbedrijf Nico de Bont gaat de restauratie van Jachthuis Sint Hubertus in Hoenderloo uitvoeren. Dat heeft de Rijksgebouwendienst gisteren bekendgemaakt.

De aannemer uit Vught deed de economisch meest voordelige aanbieding bij de Europese aanbesteding.

De werkzaamheden starten in september van dit jaar en zullen doorlopen tot juni volgend jaar. De tweede fase van het project loopt van september 2013 tot april 2014. Tijdens de eerste fase zal het monument gesloten zijn voor publiek.

Jachthuis Sint Hubertus, gelegen in het Nationale Park De Hoge Veluwe, is ontworpen door architect Berlage en geldt als een van de topmonumenten van Nederland.Lees morgen het hele verhaal in dagblad Cobouw.

Reageer op dit artikel