nieuws

Prijs voor innovaties op vakgebied water

bouwbreed Premium

De Unie van Waterschappen heeft de Waterinnovatieprijs in het leven geroepen. De onderscheiding wordt in oktober voor het eerst uitgereikt en moet worden gezien als een podium voor vernieuwingen binnen het vakgebied water. Bedrijven, belangenorganisaties, overheden en particulieren kunnen projecten hiervoor inzenden. Volgens Peter Glas, de voorzitter van de koepelorganisatie, leent de waterwereld zich goed […]

De Unie van Waterschappen heeft de Waterinnovatieprijs in het leven geroepen. De onderscheiding wordt in oktober voor het eerst uitgereikt en moet worden gezien als een podium voor vernieuwingen binnen het vakgebied water. Bedrijven, belangenorganisaties, overheden en particulieren kunnen projecten hiervoor inzenden.

Volgens Peter Glas, de voorzitter van de koepelorganisatie, leent de waterwereld zich goed voor vooruitstrevende ideeën. “Met de Waterinnovatieprijs benadrukken we het belang van samenwerken met bedrijven, kennisinstellingen, andere overheden en particulieren, zodat de beste ideeën boven komen drijven.”

De nieuw prijs is de opvolger van de AGV Waterinnovatieprijs.

Reageer op dit artikel