nieuws

Plannen Ruimte voor de Lek vastgesteld

bouwbreed Premium

Provinciale Staten van Utrecht hebben het inpassingsplan Ruimte voor de Lek vastgesteld. De aanpassingen langs de Lek vinden plaats bij Houten, Nieuwegein, IJsselstein en Vianen. In deze gemeenten komen nevengeulen in de uiterwaarden van de Pontwaard & Mijnsherenwaard, ’t Waalse waard en de Bossenwaard. In de Vianense Waard wordt een deel van de zomerkade verplaatst. […]

Provinciale Staten van Utrecht hebben het inpassingsplan Ruimte voor de Lek vastgesteld. De aanpassingen langs de Lek vinden plaats bij Houten, Nieuwegein, IJsselstein en Vianen. In deze gemeenten komen nevengeulen in de uiterwaarden van de Pontwaard & Mijnsherenwaard, ’t Waalse waard en de Bossenwaard. In de Vianense Waard wordt een deel van de zomerkade verplaatst.

De aanbesteding voor het project is inmiddels gestart. Volgende week krijgen tien geselecteerde aannemers de contractstukken toegestuurd op basis waarvan zij een aanbieding kunnen maken. Eind dit jaar wordt het project gegund.

Reageer op dit artikel