nieuws

Nieuwe led-armatuur waterdicht

bouwbreed Premium

Disano introduceert de Echo led: een waterdicht en slagvast armatuur als vervanging van tl-armaturen. In de Echo zitten volgens importeur Attiva geen led-buizen maar ‘losse’ leds. Die verspreiden wit licht met een temperatuur van 4000 graden Kelvin. Vergeleken met hoogfrequente tl-armaturen verbruiken ze volgens de fabrikant ruim 30 procent minder energie. Afgezet tegen conventionele armaturen […]

Disano introduceert de Echo led: een waterdicht en slagvast armatuur als vervanging van tl-armaturen. In de Echo zitten volgens importeur Attiva geen led-buizen maar ‘losse’ leds. Die verspreiden wit licht met een temperatuur van 4000 graden Kelvin. Vergeleken met hoogfrequente tl-armaturen verbruiken ze volgens de fabrikant ruim 30 procent minder energie. Afgezet tegen conventionele armaturen ligt het verbruik een kleine 40 procent lager. De armaturen leveren 25, 44 of 59 watt. Op locatie wordt de armatuur in roestvast stalen beugels geklikt. Disano adviseert de verlichting voor ruimten waar de verlichting doorlopend brandt.

Reageer op dit artikel