nieuws

Nieuw dak voor ‘Haagse tieten’

bouwbreed

Zo’n 100 meter boven maaiveld monteren abseilers van Felspartners en Eurosafe Solutions nieuwe dakbedekking op het gebouw van het ministerie van VWS, dat beter bekend staat als de ‘Haagse tieten’. Eigenaar Deka doet de operatie eufemistisch af als een ‘upgrading’ en wil verder weinig kwijt over het precieze hoe en waarom. Felspartners brengt eerst 10 […]

Zo’n 100 meter boven maaiveld monteren abseilers van Felspartners en Eurosafe Solutions nieuwe dakbedekking op het gebouw van het ministerie van VWS, dat beter bekend staat als de ‘Haagse tieten’. Eigenaar Deka doet de operatie eufemistisch af als een ‘upgrading’ en wil verder weinig kwijt over het precieze hoe en waarom. Felspartners brengt eerst 10 centimeter glaswol aan op de bestaande dakplaten waar de kalzipplaten weer bovenop komen. Foto: Peter van Mulken

> pagina 5: Abseilers laten niets aan het toeval over

Reageer op dit artikel