nieuws

Moes door onder vleugels Hurks

bouwbreed

– Hurks heeft, enkele dagen na het faillissement van Moes, overeenstemming bereikt met de curator over de overname van een groot deel van de Zwolse aannemer. Hoewel de handtekening nog niet is gezet, staat niets de overname meer in de weg. De ING Bank, de grootste schuldeiser van Moes, is akkoord gegaan. Hurks zal, op […]

– Hurks heeft, enkele dagen na het faillissement van Moes, overeenstemming bereikt met de curator over de overname van een groot deel van de Zwolse aannemer. Hoewel de handtekening nog niet is gezet, staat niets de overname meer in de weg. De ING Bank, de grootste schuldeiser van Moes, is akkoord gegaan. Hurks zal, op een paar zeer kleine woningbouwprojecten na, alle lopende werken voortzetten. Van de 150 Moes-werknemers gaan er 74 mee naar Hurks,de rest krijgt ontslag aangezegd.

> Pagina 6: Hurks houdt groot deel Moes overeind

Reageer op dit artikel