nieuws

Jongeneel verkoopt eigen vensterbanken

bouwbreed

Koninklijke Jongeneel verkoopt onder de naam Optimum een vensterbank, gemaakt uit vochtwerend constructief spaanplaat type P5. De houtvezels komen van FSC-gecertificeerde bomen. De vensterbank is afgewerkt met een CPL kunststof toplaag. Deze weert vocht en is bestand tegen ultraviolet licht. Het geheel voldoet aan EN438. De Optimum komt in breedtes van 20, 25 en 30 […]

Koninklijke Jongeneel verkoopt onder de naam Optimum een vensterbank, gemaakt uit vochtwerend constructief spaanplaat type P5. De houtvezels komen van FSC-gecertificeerde bomen. De vensterbank is afgewerkt met een CPL kunststof toplaag. Deze weert vocht en is bestand tegen ultraviolet licht. Het geheel voldoet aan EN438. De Optimum komt in breedtes van 20, 25 en 30 centimeter bij een lengte van 410 centimeter en een dikte van 1,8 centimeter.

Reageer op dit artikel