nieuws

Hansan voortaan Nederlandse dealer van Liugong bouwmaterieel

bouwbreed Premium

Hansan voortaan Nederlandse dealer van Liugong bouwmaterieel

LiuGong Machinery Europe BV heeft een dealerovereenkomst getekend met Hansan Bouwmachines bv, dat daardoor voortaan de officiële dealer is voor het van oorsprong Chinese merk LiuGong in Nederland. Dat was eerder in beperkte mate ondergebracht bij OBMtec uit Buitenpost.

Voor Hansan is daarmee een vervanger gevonden voor het programma Case-machines waarmee het bedrijf jarenlang op de Nederlndse markt aanwezig was.

Hansan is importeur/groothandel in grondverzet-, sloop-, grondverdichtingsmachines en verreikers. Het bedrijf is gevestigd in Heesch en heeft nevenvestigingen in Staphorst, Papendrecht, Meerssen en Aartselaar (België). Gebruikers van Liugong-machines kunnen voor onderhoud en dergelijke terecht in de eigen werkplaatsen, magazijnen en bij de monteurs van Hansan. Hansan vierde vorig jaar het dertigjarig bestaan.

Breed programma

LiuGong produceert een breed programma van bouwmaterieel, waaronder wielladers, rupsgraafmachines, schrankladers, midigravers, graaflaadcombinaties, graders, hijskranen, walsen en asfaltmachines. Een steeds groter deel van het programma van LiuGong is geschikt voor de Europese markt en is leverbaar met Stage 3a en Stage 3b (Tier4i) motoren.

Trots op aanwezigheid in Nederland

“We kijken uit naar het versterken van onze aanwezigheid hier in Nederland”, zegt Tao Deng, directeur van Liugong Machinery Europa bv. “We zijn trots dat Hansan onze nieuwe partner is en kijken uit naar een vruchtbare samenwerking”. De Chinese fabrikant van bouwmaterieel LiuGong Machinery Corp. heeft eerder dit jaar in Almere het nieuwe Europese hoofdkwartier geopend.

Meer info: www.hansan.nl.

Reageer op dit artikel