nieuws

Eind juli naar 32ste Truckstar Festival in Assen

bouwbreed Premium

Eind juli naar 32ste Truckstar Festival in Assen

Nederlandse beroepschauffeurs zijn trots op hun vak en dat gaan ze zaterdag 28 en zondag 29 juli weer volop uitstralen op het 32e Truckstar Festival. Het grootste chauffeursfeest van Europa wordt gehouden op het TT Circuit van Assen.

De organisatoren noemen het “het grootste publieksevenement op transportgebied in Europa”. Op een terrein van meer dan één miljoen vierkante meter staan meer dan tweeduizend vrachtwagens. En er zijn allerlei spannende activiteiten en attracties. Geen enkele andere beroepsgroep laat zó duidelijk de liefde voor het vak blijken. En de Nederlandse chauffeurs springen er in Europa op vele fronten bovenuit. Niet alleen qua vakkennis, maar zeker ook qua betrokkenheid bij de transportsector.”Iedereen is welkom…


Het Truckstar Festival is hún feest, zo benadrukt Arjen van Vliet, hoofdredacteur van Truckstar. “Maar tegelijk is het ook meer dan alleen een feest voor chauffeurs of truckliefhebbers.” Er komen vele duizenden dagjesmensen op het evenement af. De afgelopen jaren kwamen er, verdeeld over de twee dagen, maar liefst 60.000 bezoekers.Twee dagen vol spektakel


Op beide dagen is er een boordevol programma. Vertrouwde elementen als de caravanraces en de decibellencontest krijgen gezelschap van een spectaculaire hoofdact. De Italiaanse stuntman Holer Togni gaat proberen een nieuw wereldrecord te vestigen door met een vrachtwagencombinatie meer dan 152 meter op één zijkant te rijden.

Meer info: www.truckstar.nl.

Reageer op dit artikel