nieuws

Drie consortia in de race voor RIVM

bouwbreed Premium

De consortia die de dialoogfase ingaan voor de nieuwbouw voor het RIVM zijn bekend. Het gaat om Strukton Hurks waar onder meer ook Claus en Kaan Architecten inzit, Poort van Utrecht gedragen door BAM PPP en PGGM Infrastructure Coöperatie, en I20 In Omnibus Omnia met als aandeelhouders Facilicom, Volker Wessels en Macquarie Capital Group. Volgens […]

De consortia die de dialoogfase ingaan voor de nieuwbouw voor het RIVM zijn bekend. Het gaat om Strukton Hurks waar onder meer ook Claus en Kaan Architecten inzit, Poort van Utrecht gedragen door BAM PPP en PGGM Infrastructure Coöperatie, en I20 In Omnibus Omnia met als aandeelhouders Facilicom, Volker Wessels en Macquarie Capital Group.

Volgens de planning start na de zomer de dialoogfase die in de tweede helft van 2013 moet zijn afgerond. Najaar 2013 kunnen de partijen definitief inschrijven waarna de Rijksgebouwendienst voorjaar 2014 het contract te kunnen afsluiten. Het nieuwe pand moet op de locatie van het huidige Wentgebouw op het Utrecht Science Park komen.

Volgens de RGD gaat het om het eerste dbfmo-contract voor kantoren en hoogwaardige laboratoria dat zal worden afgesloten.

Reageer op dit artikel