nieuws

Dart Afbouw naar Solid Air

bouwbreed

Solid Air neemt een meerderheidsbelang in Dart Afbouwsystemen. Met de investering verbreedt het onderdeel van de Nijburg Industrie Groep uit Sappermeer zijn productlijn met de introductie van klimaatplafonds.

De binnenboord gehaalde productlijn zal onder de naam Solid Air Klimaat plafonds in de markt gezet worden. Dart Klimaatplafonds levert en installeert behalve plafonds verplaatsbare scheidingswanden, verhoogde vloeren en verlichting. Bijvoorbeeld in twee Tilburgse ziekenhuizen, bij Waterleidingmij Roermond en gebouw Marathon in Hilversum. De beide oprichters van het bedrijf blijven aan Dart verbonden, zowel als aandeelhouder als verantwoordelijken voor de gang van zaken. Son wordt gehandhaafd alsvestigingsplaats.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels