nieuws

BAM bouwt fabriek motoren Rolls-Royce

bouwbreed

BAM Construction UK gaat in het Britse Rotherham een nieuwe fabriek bouwen voor Rolls-Royce, de fabrikant van vliegtuigmotoren. In de fabriek die ruim 31 miljoen kost worden turbinebladen voor de jet-motoren geproduceerd. BAM Construction denkt nu ook een goede kans te maken op een tweede opdracht van Rolls-Royce dat op dezelfde locatie ook een fabriek […]

BAM Construction UK gaat in het Britse Rotherham een nieuwe fabriek bouwen voor Rolls-Royce, de fabrikant van vliegtuigmotoren. In de fabriek die ruim 31 miljoen kost worden turbinebladen voor de jet-motoren geproduceerd. BAM Construction denkt nu ook een goede kans te maken op een tweede opdracht van Rolls-Royce dat op dezelfde locatie ook een fabriek voor apparatuur voor een nieuwe generatie Britse kerncentrales wil realiseren. De Britse bouwtak van BAM deelde al eerder mee dat het een nieuw trainingscentrum mag gaan bouwen voor de politie in Berkshire. Met die opdracht is een bedrag gemoeid van bijna 5,4 miljoen euro.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels