nieuws

110 woorden Kop Kop Kop Kop Kop KopReorganisatieplan Volker Rail besproken

bouwbreed

Vakbonden gaan vandaag met Volker Rail om de tafel om te praten over de reorganisatieplannen van de spooraannemer. Ook zal het sociaal plan, dat het bedrijf heeft opgesteld, aan de orde komen. Volker Rail wil 120 arbeidsplaatsen schrappen. FNV Bondgenoten, FNV Bouw, CNV Vakmensen en HZC zijn echter nog niet overtuigd van de noodzaak van […]

Vakbonden gaan vandaag met Volker Rail om de tafel om te praten over de reorganisatieplannen van de spooraannemer. Ook zal het sociaal plan, dat het bedrijf heeft opgesteld, aan de orde komen.

Volker Rail wil 120 arbeidsplaatsen schrappen. FNV Bondgenoten, FNV Bouw, CNV Vakmensen en HZC zijn echter nog niet overtuigd van de noodzaak van de ingreep. In de afgelopen vier jaar werd al twee keer eerder gereorganiseerd. Bonden willen weten waarom de eerdere maatregelen geen effect hebben gehad en waaruit blijkt dat een nieuwe ontslagronde wel soelaas zal bieden.

Het sociaal plan dat Volker Rail heeft opgesteld, kan de vakbonden maar ten dele bekoren.

Reageer op dit artikel