nieuws

Zaak om afbouw Stadionkwartier

bouwbreed

Amvest en corporatie Laurentius zijn een rechtszaak begonnen om Volker Wessels te dwingen het Stadionkwartier in Eindhoven af te bouwen. De werkzaamheden kwamen stil te liggen als gevolg van het faillissement van projectontwikkelaar Heja, die optrad als de opdrachtgever voor dit grote project naast het PSV-stadion. De bouw verkeert in een vergevorderd stadium en zou […]

Amvest en corporatie Laurentius zijn een rechtszaak begonnen om Volker Wessels te dwingen het Stadionkwartier in Eindhoven af te bouwen.

De werkzaamheden kwamen stil te liggen als gevolg van het faillissement van projectontwikkelaar Heja, die optrad als de opdrachtgever voor dit grote project naast het PSV-stadion. De bouw verkeert in een vergevorderd stadium en zou nog dit jaar gereed moeten komen. Een vergelijkbare kwestie speelt in Breda.

Eveneens onder de naam Stadionkwartier moet Volker Wessels in deze stad een Heja-project afbouwen, in dit geval naast het NAC-stadion. Dit stadion wordt uitgebreid en er komen winkel- en kantoorruimte en een hotel bij. Volker Wessels meldt er met opdrachtgever Stadionkwartier Breda op hoofdlijnen uit te zijn zodat dit werk kan worden afgemaakt.

Reageer op dit artikel