nieuws

Wienerberger past productwaaier aan

bouwbreed Premium

Wienerberger heeft zijn Building Box aangepast aan wat er in zijn huidige catalogus staat. De fabrikant toont architecten, aannemers en adviseurs met de zes waaiers uit deze cassettebox zijn assortiment keramische bouwmaterialen voor gevel en dak. De waaiers geven de gevelbakstenen weer van de types handvorm, vormbak, strengpers en wasserstrich. De waaiers geven een indruk […]

Wienerberger heeft zijn Building Box aangepast aan wat er in zijn huidige catalogus staat. De fabrikant toont architecten, aannemers en adviseurs met de zes waaiers uit deze cassettebox zijn assortiment keramische bouwmaterialen voor gevel en dak. De waaiers geven de gevelbakstenen weer van de types handvorm, vormbak, strengpers en wasserstrich. De waaiers geven een indruk van hoe een gevel eruit kan komen te zien. Een extra brede dakpanwaaier biedt een realistische verhouding bij het combineren van baksteen en dakpan. In de cassettebox zit ook een waaier met raamdorpels.

Reageer op dit artikel