nieuws

Werner biedt ladder uit glasvezel

bouwbreed

Ladderfabrikant Werner biedt een ladder uit glasvezelversterkte kunststof. Het materiaal weerstaat volgens de fabrikant elektrische spanningen tot 30.000 volt. Afhankelijk van het model heeft de ladder vier tot twaalf slipbestendige treden. Het laatste model reikt tot ruim 4,5 meter hoog. De ladder draagt maximaal 150 kilo. Als optie biedt Werner er zijn speciale gereedschap/materialenhouder Lock-In […]

Ladderfabrikant Werner biedt een ladder uit glasvezelversterkte kunststof. Het materiaal weerstaat volgens de fabrikant elektrische spanningen tot 30.000 volt. Afhankelijk van het model heeft de ladder vier tot twaalf slipbestendige treden. Het laatste model reikt tot ruim 4,5 meter hoog. De ladder draagt maximaal 150 kilo. Als optie biedt Werner er zijn speciale gereedschap/materialenhouder Lock-In bij aan. Met deze houder kan de ladder als een soort workmate worden gebruikt.

Reageer op dit artikel