nieuws

Wavin verdwijnt op 12 juli van de beurs

bouwbreed

De beursnotering van kunststofbuizenfabrikant Wavin eindigt op 12 juli van dit jaar. Dat heeft het Zwolse concern vrijdag bekendgemaakt. De Mexicaanse branchegenoot Mexichem bracht vorig jaar een bod uit op Wavin en heeft inmiddels ruim 97 procent van de aandelen in handen. De onderneming start een procedure om ook de overige stukken in zijn bezit […]

De beursnotering van kunststofbuizenfabrikant Wavin eindigt op 12 juli van dit jaar. Dat heeft het Zwolse concern vrijdag bekendgemaakt.

De Mexicaanse branchegenoot Mexichem bracht vorig jaar een bod uit op Wavin en heeft inmiddels ruim 97 procent van de aandelen in handen. De onderneming start een procedure om ook de overige stukken in zijn bezit te krijgen. Vooruitlopend daarop zal de notering van Wavin aan de Amsterdamse beurs worden beëindigd. De laatste handelsdag zal 11 juli zijn.

Door de samenvoeging van Wavin en Mexichem ontstaat een bedrijf met een omzet van bijna 4 miljard. Overigens zal Wavin na de afronding van de overname onder eigen naam blijven opereren.

Reageer op dit artikel