nieuws

VBW Asfalt houdt op te bestaan

bouwbreed

Na ruim 84 jaar komt er op 1 juli een eind aan het bestaan van VBW Asfalt. De vereniging gaat als vakgroep op in Bouwend Nederland. De fusie moet leiden tot een effectievere bouwlobby en sluit aan bij de wens van beide partijen om te komen tot één “grote, sterke bouworganisatie”. Voor de twintig leden […]

Na ruim 84 jaar komt er op 1 juli een eind aan het bestaan van VBW Asfalt. De vereniging gaat als vakgroep op in Bouwend Nederland. De fusie moet leiden tot een effectievere bouwlobby en sluit aan bij de wens van beide partijen om te komen tot één “grote, sterke bouworganisatie”. Voor de twintig leden verandert er voorlopig niet veel. Ook de vierkoppige organisatie, blijft de vooralsnog in tact.

De samenwerking komt niet helemaal uit de lucht vallen. In 2006 trok VBW Asfalt al in bij Bouwend Nederland in het Bouwhuis. Een pand aan de rivier Vecht bij Breukelen werd toen verruild voor een kantoorruimte van ongeveer 180 vierkante meter.

> Pagina 2: VBW was asfalt, Bouwend Nederland niet

Reageer op dit artikel