nieuws

Ubbink combineert dakpan met doorvoer

bouwbreed

Ubbink zegt met zijn StandUp vanaf 1 juli een naadloze combinatie te bieden van een dakpan en een kunststof doorvoer voor cv-ketels, ventilatiesystemen en rioolontluchting. De fabrikant freest een sparing in de pan of de lei volgens de specificaties over de dakhelling, de latafstand en de diameter van de doorvoer. De doorvoer wordt met een […]

Ubbink zegt met zijn StandUp vanaf 1 juli een naadloze combinatie te bieden van een dakpan en een kunststof doorvoer voor cv-ketels, ventilatiesystemen en rioolontluchting.

De fabrikant freest een sparing in de pan of de lei volgens de specificaties over de dakhelling, de latafstand en de diameter van de doorvoer. De doorvoer wordt met een pvc manchet in de sparing gemonteerd met een lijm-kitverbinding. Het deel van het manchet dat boven de pan uitkomt, dient tegelijkertijd als waterkering. De StandUp past bij elke dakpan van elke kleur.

Reageer op dit artikel