nieuws

Transferro samen verder met Sakol

bouwbreed

Inkooporganisaties Transferro (ijzerwaren en gereedschappen) en Sakol (hout- en bouwmaterialen) bundelen hun krachten. Daarmee spelen ze naar eigen zeggen in op de wens vanuit de bouw om met minder toeleveranciers af te zijn. Door gebruik te maken van elkaars expertise en netwerk kunnen Transferro en Sakol hun dienstverlening verbeteren en synergievoordelen behalen.

Inkooporganisaties Transferro (ijzerwaren en gereedschappen) en Sakol (hout- en bouwmaterialen) bundelen hun krachten. Daarmee spelen ze naar eigen zeggen in op de wens vanuit de bouw om met minder toeleveranciers af te zijn. Door gebruik te maken van elkaars expertise en netwerk kunnen Transferro en Sakol hun dienstverlening verbeteren en synergievoordelen behalen.

Reageer op dit artikel