nieuws

Tebodin ook actief in Thaise hoofdstad

bouwbreed

Ingenieursbureau Tebodin breidt zijn netwerk uit met kantoor nummer vijftig. De nieuwste aanwinst is een uitvalsbasis in de Thaise hoofdstad Bangkok. Het dit jaar door BAM aan de Duitse bouwer Bilfinger Berger verkochte bureau is met 3500 medewerkers actief in 23 landen en was vorig jaar goed voor een omzet van 223 miljoen euro. Tebodin […]

Ingenieursbureau Tebodin breidt zijn netwerk uit met kantoor nummer vijftig. De nieuwste aanwinst is een uitvalsbasis in de Thaise hoofdstad Bangkok. Het dit jaar door BAM aan de Duitse bouwer Bilfinger Berger verkochte bureau is met 3500 medewerkers actief in 23 landen en was vorig jaar goed voor een omzet van 223 miljoen euro. Tebodin speelt met het nieuwe kantoor in op de snelle economische groei van het zuidwesten van Azië. Inmiddels heeft het bureau in de regio acht vestigingen met in totaal 500 medewerkers. Het werk komt vooral van internationaal opererende industriële klanten waarvoor het ingenieursbureau al eerder opdrachten heeft uitgevoerd. Sinds 2010 opende Tebodin vijf kantoren in het Verre Oosten.

Reageer op dit artikel