nieuws

Scharnier schakelt automatisch stroomuit

bouwbreed Premium

De Italiaanse beslagfabrikant Elesa, in Nederland vertegenwoordigd door Drabbe in Nootdorp, levert scharnieren met een ingebouwde veiligheidsschakelaar voor onder meer schakelkasten van machines. Deze scharnieren schakelen automatisch de stroom uit zodra iemand de deuren open doet waaraan ze zijn bevestigd. De scharnieren kunnen 180 graden draaien en voldoen aan bestendigheidsklasse IP67.

De Italiaanse beslagfabrikant Elesa, in Nederland vertegenwoordigd door Drabbe in Nootdorp, levert scharnieren met een ingebouwde veiligheidsschakelaar voor onder meer schakelkasten van machines. Deze scharnieren schakelen automatisch de stroom uit zodra iemand de deuren open doet waaraan ze zijn bevestigd. De scharnieren kunnen 180 graden draaien en voldoen aan bestendigheidsklasse IP67.

Reageer op dit artikel